Gode ​​nyheter for alle innbyggere og utlendinger i Norge, og breaking news for alle førerkortinnehavere og bileiere… En god avgjørelse.

0

Den norske regjeringen har offisielt kunngjort gode nyheter for alle arbeidere, innbyggere og borgere i utlandet som eier en personbil og førerkort, og forventer at bilens egenskaper i Norge vil endre seg.

Dette kan også skje i en lignende utvikling etter at bilprodusenten annonserte åpningen av et nytt teknologisenter i Ljubljana. Det første senteret i Norge vil ifølge Volvo Cars bli et viktig programvareutviklingssenter og spille en viktig rolle. Det spiller en viktig rolle for å nå målet om å bli et elektrisk merke. nettverk.

I denne forbindelse uttalte selskapet at teknologisenteret vil ha det fulle ansvar for å utvikle alle nødvendige funksjoner for selskapets nye kjøretøy.

I mellomtiden vil Volvo-ingeniører med base i Ljubljana bli med i en global pool av talenter for å akselerere selskapets innovasjoner gjennom programvareutvikling på nøkkelområder i Volvo Cars, fra kjernesikkerhetsteknologi til algoritmisk støtte og programvare for autonom kjøring.

Andre tekniske utfordringer inkluderer å støtte utviklingen av neste generasjons evner og utvikle integrerte dataanalysepakker.

Selskapet sa i en pressemelding at de planlegger å åpne et nytt teknologisenter i år, som vil omfatte rundt 120 ingeniører.

Målet var å ønske 500-600 mennesker velkommen til Berlin i midten av tiåret.

Fiat har redesignet Panda og Punto: et skritt mot elektromobilitet

Fiat, synonymt med innovasjon og eleganse, gjennomgår en banebrytende transformasjon. Dette året markerer en viktig endring for bilgiganten, da den relanserte to av sine mest populære modeller, Panda og Punto, som helelektriske kjøretøy. Med sitt ambisiøse Stellantis-elektrifiseringsprogram i USA og Europa, baner Fiat vei for en ny æra med bærekraftig mobilitet.

Fiat blir til en panda

Den populære Pandaen ble introdusert i sin tredje generasjon i 2011 og har gjennomgått noen imponerende endringer. Fiat omformer den populære modellen, opprinnelig basert på Fiat 500, til et større, kraftigere kjøretøy designet for å konkurrere med kontinentets aldrende B-segment SUV-format.

Plattform og produksjonsdetaljer

Den kommende Fiat Panda EV vil være basert på samme plattform som den nylig annonserte Jeep Avenger og vil dele produksjonslinjer med Jeep-søsken ved Stellantis-fabrikken i Polen. Ifølge rapportene er de to bilene basert på eCMP-plattformen, som er kjent for modeller som Opel Corsa e, Peugeot e-208 og DS 3 Crossback E-Tens.

Gjenopplivingen av Fiat Punto

I mellomtiden peker rykter i bilindustrien på returen av Fiat Punto, en modell som tok farvel i 2018. Ifølge ryktene ønsker Fiat å gjenopplive Punto som et frittstående B-segmentprodukt, og bekrefter merkets ønske om å diversifisere dens rekkevidde. … ennå. … ble ignorert under Pontus’ regjeringstid. Fiat Chrysler biler.

Uttalelse fra Stellantis administrerende direktør Carlos Tavares

Carlos Tavares, administrerende direktør i Stellantis, avslørte to mystiske Fiat-elbiler i en telefonkonferanse uten å avsløre modellnavnene. Disse spekulasjonene er i tråd med tidligere rapporter og antyder at Panda og Punto vil lede denne nye generasjonen og bygge videre på suksessen til den ikoniske Fiat 500.

Stellantis ekspanderer inn i elbilmarkedet

Med sikte på å skape et omfattende utvalg av elektriske kjøretøy i Europa, planlegger Stellantis å utvide sitt nåværende utvalg fra 22 modeller til 30 modeller innen utgangen av året og til 42 modeller innen 2024. Denne ambisiøse utviklingspolitikken representerer et sterkt fremstøt mot grønnere kjøretøy i fremtiden.

sats

I en verden der elektriske kjøretøy blir stadig mer populært, understreker Fiats dristige trekk for å redesigne Pandaen og gjenopplive Punto-en merkets forpliktelse til bærekraftig innovasjon. Ved å transformere disse ikoniske modellene til elbiler, posisjonerer Fiat seg som en pioner når det gjelder å redefinere bilindustrien.

Ford er fokusert på å elektrifisere sin europeiske flåte og planlegger å selge helbatteridrevne kjøretøy på kontinentet innen utgangen av 2020. Selskapet mener denne strategien spiller en viktig rolle i segmentet for lette nyttekjøretøy og posisjonerer den som et grunnlag for videre vekst.

De annonserte et samarbeid med LG Energy Solutions for å bygge en ny batterifabrikk i Tyrkia. Anlegget vil være en av de største batterifabrikkene for nyttekjøretøy i Europa og skal bygges i et industriområde nær den tyrkiske hovedstaden Ankara.

Ford og partnerne er sikre på prosjektet og forventer at arbeidet starter i år. Den faktiske produksjonen forventes å starte i 2026. Lisa Drake, visepresident for produksjon av elektriske kjøretøy i Ford, understreket selskapets forpliktelse til å styrke planene for elektriske kjøretøy for å fremme elbilrevolusjonen. Han forklarte at det nye partnerskapet med LG Energy Solutions og Koch Holding skaper et sterkt grunnlag for fremtidig suksess for elbiler fra Ford i Europa.

Tyrkia er et viktig europeisk forretningssted for Ford på grunn av sitt langvarige partnerskap med Koc Holdings, som har drevet Otosan-prosjektet sammen med Ford i over 60 år.

Ford har lokalt produsert E-Transit-kjøretøyet for det europeiske markedet siden april i fjor, og Kocaeli-anlegget vil være det andre produksjonsanlegget som setter sammen elektriske lastebiler etter Kansas.

LG er ikke en ny partner for Ford, ettersom selskapet har levert batterier til Mustang Mach-E fra fabrikken i Polen i mer enn 10 år, noe som viser det langsiktige partnerskapet mellom de to selskapene.

Geely leverer EMP-plattformen for elektriske kjøretøy til det australske selskapet Jizer

helt sikkert! Nyhetene jeg presenterer handler om samarbeidet mellom det polske nasjonale programmet for elektriske kjøretøy og det kinesiske selskapet Geely Holding Company for å støtte det polske selskapet Jizera i utviklingen av sine elbiler. Den kinesiske bilprodusenten Geely Automobile vil gi Electro Mobility Polska (EMP) en enhetlig plattform for elektriske kjøretøy, som danner grunnlaget for Jizera Group.

Icera er en viktig del av Polens innsats for å fremme bruken av elektriske kjøretøy, med mål om regional konkurranse i bilsektoren med land som Tsjekkia og Slovakia.

Daniel Donghui Lee, administrerende direktør i Geely Holding Group, understreket Polens viktige rolle i den europeiske bilindustrien, og sa at avtalen vil fremskynde overgangen til elbiler og oppmuntre flere mennesker innen elektrisk mobilitet, og uttrykte tillit til at Something-prosjektet vil lykkes. Det vil gi økonomiske muligheter for regionen.

Isera er det første selskapet som bruker Geely Automobiles SEA-plattform. Denne plattformen inkluderer de mekaniske komponentene og programvaren som danner grunnlaget for elbiler.

Med Arrinera Hussary gikk Polen inn i supersportsbilenes verden.

Når det kommer til kule biler, konkurrerer mange land om anerkjennelse ved å produsere kraftige superbiler. Polen gikk inn på dette feltet med lanseringen av Alinela Automotives Alinela Husarya-modell, som ble presentert på den prestisjetunge Poznań Motor Show.

Drevet av en 6,2-liters V8, yter Husaria imponerende 650 hk. Akselerasjon fra 0 til 100 km/t tar bare 3,2 sekunder. Ifølge nettstedet Outrenti er bilen i direkte konkurranse med kjente modeller som Ferrari 488 GTB og Lamborghini Huracan, hvis priser starter på rundt 200.000 euro.

Å gå inn i det polske superbilmarkedet markerer en viktig milepæl i landets industrielle landskap. Mens mange land streber etter å skape seg et navn i bilindustrien, representerer Hosaria Polens ambisiøse inntog i denne svært konkurranseutsatte industrien.

Strøm under panseret

Hjertet til Arriner Hussary er dens 6,2 liters V8-motor, et vidunder av ingeniørkunst som ikke bare produserer imponerende 650 hestekrefter, men som også akselererer bilen til utrolige hastigheter, og setter scenen for en spennende kjøreopplevelse.

Markedsposisjon og priser

Husarias prisstrategi, som konkurrerer i et segment dominert av etablerte giganter, plasserer den sammen med kjente som Ferrari 488 GTB og Lamborghini Huracan. Denne stillingen byr på utfordringer og muligheter til å skaffe seg en nisje i det krevende superbilmarkedet.

Utfordringer og muligheter

Å gå inn på en arena som allerede er befolket med kjente merkevarer er en utfordring å blokkere. Det unike med design, ytelse og konkurransedyktige priser gir merket muligheten til å etablere seg og tiltrekke seg et visst segment av entusiaster.

Leave A Reply

Your email address will not be published.